Vant gratios.


Priveste-o si pasul urmator va fi zambetul.Gandeste-te ca asta este singurul lucru care va ramane cand cerul vostru va fi innorat.

Ce vrei tu ?

Tu o vrei pe ea, vrei sa o "deti", sa te infrupti din castig.Pornesti pe lume , avand ca centru dominant, un orgoliu nesabuit, cinic chiar. Tu vrei sa cuceresti,sa ingenunchezi viata, sa fii pretutindeni in frunte,fie in societate , fie in dragoste...calcand peste sentimente si valori pentru a-ti asigura fericirea.

Ce vrea ea?

Ea vrea iubire, pasiune.chiar daca e convinsa ca iubirea ideala exista doar in basme, ea continua sa creada in ea. O tine ascunsa in adancul sufletului pentru a-si pastra un dram de speranta si a-si obtine echilibrul launtric al sufletului dornic de a devora iubirea.

Stii si tu toate astea dar ratiunea te-a condus pe pamant solid,iti sugera ganduri sanatoase si te ocrotea de imaginea supraevaluata a "baiatului romantic".

Asta pana cand ai cunoscut-o pe ea, care nu semana cu niciuna din fetele pe care le cunoscusei pana atunci.semana mai degraba cu tine, fiind sortita a aceluiasi orgoliu nemasurat,care totusi tinea de intelepciune si prudenta.

Adevarul este ca pentru prima oara pasiunea a biruit ratiunea..iar tu nu ai putut rezista si ai fost prins in panza ei de paianjen.

Dar o umbra de superioritate ti-a anulat tendintele bune ale eului.

Ai incercat sa o faci geloasa, sa ii calci orgoliul pentru a-l satisface pe al tau...cu simplu motiv ca tu o vroiai pe ea, vroiai sa iti cada la picioare sa poti face ce vrei cu ea.in schimbul vorbelor si dezvaluiri de sentimente din strafundurile inconstientului ai ales drumul mai uzual si l-ai complicat.

Ea a inteles si a renuntat.

Iar acum ...

Totul este camuflat,tu incerci doar sa te razbuni pe sentimentele tale si sa dai cu orgoliul de pamant cand te gandesti ca totul a pornit in pasi de dans si acum..,esti schiop.De ce faci asta?De ce intotdeauna iti asculti numai inima ta?Pentru ca ,daca doar pentru o clipa ai privi in ochii ei,ai renunta la tot si in fata ta ar fi doar o usa.Una singura.

Dar ea,ea este fiinta pe care nu trebuie s-o visezi,ci doar sa o simti.Ea iti viseaza vorbele frumoase pe care I le spui,dar nu se gandeste ca e doar un vis.Ea este doar o fiinta credula si enigmatica,pe care tu,daca ii calci sentimentele,incep sa-I curga lacrimile inlauntrul ei.Pe peretii sufletului ei au crescut muschi,de la umezeala gandurilor sale.Sa indice nordul? Nordul,ca si cum ar reprezenta raceala pe care tu i-o daruiesti ca pe un buchet de flori.Esti inconstient si pur si simplu nu realizezi ca o iubesti,ci doar iti pui la indoiala urmele gandurilor ei in mintea ta si tu nu vrei sa-ti calci orgoliul ,ci mai degraba sa calci pe inima cuiva.E greu de crezut ca ea te va mai vedea cu aceeasi ochi ca la inceput.Dar tu..


Richard Clayderman - Sacrifice

Asculta mai multe audio instrumentala


Comentarii

Anonim a spus…
imi caut cuvintele, dar nu le gasesc!
Lovafone a spus…
:)) hai zi ceva.sa te vad.
Andra-Irina Vasile a spus…
2 persoane care corespund pur si simplu pentru ca se transforma reciproc.

Postări populare