Amantl(e)acuri.


Traim intr-o lume in care iubirile se risipesc ca fumul.Unii zic ca ne indragostim de teama de a nu ramane singuri sau pentru ca ne e inima atat de pustie si de arsa de dor , incat ne mintim ca am gasit dragostea, acolo, unde , de fapt, am intalnit doar un om la fel de singur ca noi..Ne gasim singuratatea intr-altul.Un alt suflet dispus sa se minta si el.Iubirile mintite nu duc nicaieri, sunt doar fundaturi , carari laturalnice din care va trebui sa ne intoarcem , mai mult ca sigur, murdari de noroi.Si nimic din ce-a fost rau, nu se va face mai bun.Dimpotriva.
Uneori suntem de-a dreptul niste enigmatici, pastram in noi gauri pe care le umplem cu vise , dar doar vise, nu stim ce facem cu ele , doar le pastram ..si uitam de ele.Nu stim ce se intampla cu noi, nu stim sa constientizam un adevar, ci doar il transformam intr-o minciuna.Niciodata nu suntem blanzi cu noi, tipa in noi o neplacere continua.Simti mereu pe cineva in spatele tau , iti pasa numai de ce ai pe exterior, interiorul pentru tine e nul.De ce ?Ne bagam sufletul in seama numai cu neplaceri ,si el tresare . Nu mai avem placerea sa zambim fara motiv , caci sufletul atunci ar zambi impreuna cu noi.Dar nu mai stim....
Suntem ceea ce spunem ca suntem.Si daca avem onoare, ne traim, culmea , propria viata fericita.La inceput a fost cuvantul.Si dupa ere pangarite de minciuni si ezitari, la sfarsit nu ne ramane decat propriul cuvant.
Fiecare avem in noi un sambure de teama , de neajutorare si senzatia continua ca cineva ar putea fi mai bun decat tine.Si miezul de foc si de tristete al naivitatii mele fara seaman pe lume.Te uimeste sa vezi cat de lin curge viata altora , in timp ce tie iti poate sta inima-n loc fie si numai la o fractiune de gand cum ca , poate, de data asta, ti se va intampla miracolul acela care nu se intampla niciodata.Asteptarea e grea , dar mai mereu, multi dintre noi , apreciem momentul de dupa.Ne pregatim inima pentru dansul de zi cu zi .Este un paradox ca atunci cand esti prea fericit ,inima parca iese din tine.Agitatia ei spune multe.Vrea sa-ti vorbeasca.A aflat inaintea ta ce se va intampla inauntrul tau.Si nu a mai apucat sa-ti spuna caci ea si-a scurs fericirea prin venele unui alt fericit.



Pink Floyd - Wish you were here
Asculta mai multe audio diverse

Comentarii

elena a spus…
am uitat multe....de iubire, de suflet, de oameni, de dumnezeu....dar probabil ne vom aminti, pentru ca e singura scapare. sa nu ne fi trait viata degeaba...

Postări populare