Unde esti?

Dragostea..un fenomen placut
Dragostea se simte ..imediat ori deloc.Dragostea este acel sentiment ..cand tu uiti de tot..chiar asa? ..cand te fortezi sa te aduci singur la realitate!Dragostea este chiar atunci cand tu vrei neaparat sa incerci ceva nou, cand vrei ca totul sa fie frumos , si toti sa`ti zambeasca.Dragostea este atunci cand, inainte sa te culci , totusi., mai e loc si de o inimioara pe perete .Dragostea este doar ea , singura , independenta si poti sa`i spui DA .
''Ploaia asta e primejdioasa pentru ca , atunci cand intra in capul tau , iti ia bucatile de creier si , pana la urma te face sa te dai batut si , in felul acesta , am vazut oameni de la mine de acasa care au murit pentru ca s-au dat batuti...Ca sa ne apere de ploaie, ca s-o impiedice sa ne faca rau, mamica mea are un secret.Si adunandu`si toate puterile , ea azvarli in aer cu o miscare brusca , clatita!Aurie , aceasta se rasuci , inaltandu-se cu incetineala , pana se lipi de tavan.
Asta era secretul lu`mamica mea: facea sori pe acoperis.Uite , spuse ea. aratand cu toata hotararea spre clatita lipita de tavan:''Uita-te odata!Vezi soarele? Vezi sorii?Atunci , nu mai trebuie sa plangi!''(''Unde esti?'' de Marc Levy)

Comentarii

Postări populare